Què és?

Per poder oferir els nostres serveis, utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. Més informació aquí. [X]

Cercador

Cerca un joc!|

Gaudeix de la més complerta selecció de puzles!

Puzzle Passion és la irresistible crida a tots els puzle-apassionats del món:

  • - Una àmplia i acurada selecció de puzles amb les millors imatges realitzada amb materials d'alta qualitat i amb un encaix perfecte.
  • - Un fòrum on els nostres consumidors debaten, consulten, suggereixen i aconsellen:
       - Una pàgina web www.puzzlepassion.com
       - Un nou bloc www.puzzlepassion.com/blog/
       - Un canal a Facebook www.facebook.com/EducaBorras
  • - Uns serveis exclusius i únics al món, com el Servei de peça perduda
  • - Un nou servei on fabriquem per a tu els puzles amb les teves imatges favorites i que trobaràs a www.educapersonalizados.com

Com cada any i després d'un minuciós procés de selecció, ens complau presentar la nova Col·lecció de puzles adults EDUCA 2016 que esperem s'adapti als desitjos dels nostres "puzzle-apassionats".

Aquest any presentem 60 noves imatges, que destaquen per la seva varietat i originalitat. Incorporem noves col·leccions com els puzles 300XXL, per majors i puzlers no habituals, els ScrapPuzzle, la perfecta combinació entre puzzle i manualitat, els City Collage .... D'altra banda, nous artistes i dissenys s'incorporen al nostre catàleg, com Ketto, Kuri Kumi, Tsum Tsum i Alexander Chen. Sense oblidar-nos de les nostres ja clàssiques col·leccions com Gorjuss, Karla Gerard o Star Wars, que vénen carregades de novetats.

Seguim apostant amb força i entusiasme per un concepte d'imatge que està fascinant a un públic cada vegada més nombrós: "Coloured Black & White". Renovem, a més, els nostres puzles de gran format, els nostres puzles Neó. I ens alegra seguir comptant amb el puzle de major nombre de peces del món, "Vida salvatge", 33.600 peces per compondre una espectacular escena a la selva.

A més, una altra de les grans novetats d'aquest any és la completa renovació de les nostres caixes. Noves, modernes, espectaculars i coloristes caixes on la imatge passa a ser l'estrella, ampliant la seva mida i visibilitat. Ves a la botiga per veure-les. Segur que t'encantaran.

TOTA LA INFORMACIÓ

Tots els puzles inclouen a la seva caixa la informació de Control de Qualitat per a qualsevol reclamació.

SERVEI DE PECES PERDUDES

Des de 1996, per a tots els puzles EDUCA® de 500 o més peces, i sempre que hagi existencies, EDUCA® envia a l'adreça del consumidorqualsevol peça perduda.
A través de la pàgina web www.puzzlepassion.com, més de 150.000 persones han disfrutat d'aquest servei únic.

FIX PUZZLE® GRATUÏT

A tots els puzles des de 500 fins a 2.000 peces regalem la cola especial FIX PUZZLE® per a poder penjar el puzle un cop finalitzat.