Puzle 'Vida' de 24.000 peces

Per poder oferir els nostres serveis, utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. Més informació aquí. [X]

Gaudeix de la més complerta selecció de puzles!

Vida - El Gran Repte va ser creat especialment per a aquest puzle per Royce B. McClure. Nascut el 1956 a Tokoroa, Nova Zelanda, Royce ja ha vist publicats més d’un centenar dels seus puzles. Aprofitant l'experiència que ha adquirit després d'anys dissenyant puzles, l'artista s'ha assegurat que el repte de compondre aquest gran puzle es correspongués amb el plaer de fer-lo.

Com la vida mateixa, aquest puzle és ple de varietat, color, activitat, bellesa, drama i sobretot vida.

Molts dels intricats detalls no es podran veure fins que s'hagin unit les peces, la qual cosa recompensarà els que ho facin amb sorpreses a mesura que vagin completant aquest desafiament. El material gràfic utilitzat per crear Vida procedeix de moltes obres anteriors de l'artista, principalment treballs realitzats amb aerògraf entre els anys 1990 i 2006. Diversos elements d'aquestes obres van ser extrets i recompostos per formar aquesta audaç proclama anomenada Vida.

Les diverses pintures que es van utilitzar per crear Vida es poden veure, juntament amb informació addicional sobre aquest puzle, a www.worldslargestpuzzle.com

Un cop muntat, el puzle més gran del món té unes dimensions més que importants: 428 x 157 cm, cosa que el fa ideal per decorar la paret de qualsevol estança.