Més que un joc

Per poder oferir els nostres serveis, utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. Més informació aquí. [X]

Gaudeix de la més complerta selecció de puzles!

Muntar puzzles és un dels entreteniments que des de molt petits permet desenvolupar una àrea més de la que normalment estem acostumats a utilitzar. És a dir, que els que som dretans ocupem més el nostre hemisferi esquerre del cervell, però al practicar aquesta activitat els utilitzem tots dos i per tant ajudarem a desenvolupar l'hemisferi dret fent que augmentin les nostres aptituds i habilitats.

Muntar puzzles influeix en el desenvolupament d'habilitats i capacitats com per exemple: la motricitat, lateralitat, destresa, creativitat, socialització, llenguatje, afectivitat i autoestima, entre d'altres. Aquesta activitat lúdica permet tenir una vinculació amb els altres, establint una relació afectiva i aconseguint que el nen es trobi bé amb ell mateix; a la vegada que augmenta l'autoestima de qui practica aquest joc, al poder acabar amb èxit el puzzle.

Una altra avantatge és que els puzzles compten amb una gran varietat d'estils i temes, el que serveix com a eina per a que els nens i els joves adquireixin nous coneixements com: parts del cos, abecedari, els números, els animals o coneixements històrics, artístics, socio-culturals i ambientals.

Muntar puzzles beneficia tant als nens com als adulta, donat que desenvolupa gran part del cervell, el que fa que d'aquesta activitat la millor defensa de les facultats mentals contra la perdua de memòria, l'Alzheimer i la demencia senil.

Així que a mantenir la ment activa, fes-te adicte als puzzles.